Rallyløyper i nærheten av Oslo

Heitmann Motorsport finner du drøye to timer sør for Oslo. Dette er ett sted der du kan sitte på med eller prøvekjøre en rallybil ute på banen. De har et stort uteområde med tilhørende publikumplass, verksted og forsamlingslokale. Her kan det avholdes utdrikningslag, jubileer, firmaturer, bursdagsfester, kick-off samt andre arrangementer. Du finner også et sted med to rallybaner nord for Drammen, like ved Tranby. Her har de en standard rallybane samt en speedway. Disse banene er driftet av en lokal klubb som steller i stand med turneringer, arrangementer og sammenkomster for motorinteresserte.

shutterstock_143797141Fart og moro

“Fart og moro på alt som kan gå fort” er sloganet som møter deg på nettsiden highspeedsports.no. Dette er en blogg der du kan lese om forskjellige aktiviteter, som inneholder store menger fart og spenning. Her er det aktiviteter både med og uten oljesøl. Du finner informasjon og morsom lesning om flere forskjellige ekstremsporter på denne nettsiden, så vi anbefaler alle en tur innom her. De har også ett innlegg hvor det er snakk om rally. Her snakker de om vanskeligheten med å drive med dette på privat basis, uten noen form for sponsede midler. Dette er noe alle som har vært interessert i denne sporten har oppdaget.

KNA entusiastklubb og lokale klubber

KNA er en klubb lokalisert i Oslo, som samler motorsportentusiaster og organiserer flere arrangementer innenfor bilsport og lignende. De disponerer flere bilbaner i Norge og er flittige brukere av disse. De har også lokalklubber flere steder i landet. Om du har lyst til å finne flere med samme lidenskap som deg samt teste ut interessen din i praksis, anbefales det at du oppsøker din lokale klubb. Fordelene med å være i en klubb er at arrangementer blir planlagt og lagt til rette av andre. Dermed kan du som enkeltperson eller gruppe nyte det dere brenner for uten å tenke på alt det praktiske rundt.